Комунальний заклад "Лозівський ліцей №10"

Лозівської міської ради Харківської області


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 594
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
javascript:;" rel="nofollow" onclick="loginPopupForm(); return false;
Реєстрація
 Вихід Вхід

"ПедПРЕСА" інформує

Головна » 2020 » Квітень » 13 » До уваги педагогів!
10:55
До уваги педагогів!

 

Про методичний Інтернет-марафон

КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти інформує про проведення методичного Інтернет-марафону для вчителів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти, що організовано в період карантину за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради.

З метою надання методичної допомоги вчителям щодо організації освітнього процесу в умовах карантину, вивчивши потреби, побажання та попит учителів щодо навчання школярів у дистанційній формі, на сайті Харківської академії неперервної освіти з 8 квітня 2020 року розпочинається  методичний Інтернет-марафон.

У межах цього заходу вчителі 1-11 класів ЗЗСО матимуть можливість ознайомитися з ефективними формами та методами роботи з учнями за дистанційною формою навчання, отримають практичні рекомендації щодо організації дистанційного освітнього процесу та поради, як зробити цей процес продуктивним.

Методичні рекомендації фахівців Академії мають за мету, перш за все, надання допомоги вчителям, учням і батькам у вивченні нового навчального матеріалу; спрямовані на вирішення головного завдання –  організацію якісного і безперервного. освітнього процесу.

Пропонуємо уважно відстежувати інформацію в розділі «Новини» на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», де кожного дня розміщуватимуться анонси і навчальні матеріали: методичні рекомендації вчителям кожного класу і з кожного предмету, що розроблені фахівцями академії; конспекти уроків із презентаціями, відео-записи уроків, що підготовлені кращими вчителями ЗЗСО м. Харків та Харківської області.

Запрошуємо до участі в марафоні всіх учителів, про що просимо повідомити директорів закладів загальної середньої освіти.

Ректор                                                                         Любов ПОКРОЄВА

Переглядів: 338 | Додав: ludik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Система Orphus  <>
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 


Корисні посилання

Всеукраїнська школа онлайн Дія. Цифрова освіта > >

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz